Szkolenia i Konferencje

 

 

Cennik noclegów - konferencje. Korzystanie z basenu w cenie pobytu !

 

 

Pokoje wrzesień, październik, listopad, 
długie weekendy Boże Ciało i majowy
kwiecień, maj, czerwiec
1 - osobowe 70 zł od osoby 60 zł od osoby
2 - osobowe 45 zł od osoby 35 zł od osoby
3 - osobowe 40 zł od osoby 30 zł od osoby
4 - osobowe 35 zł od osoby 25 zł od osoby

W przypadku gdy grupa jest na jedną dobę 10 zł dopłaty od osoby.

 

Wyżywienie

Posiłek wrzesień, październik, listopad,
długie weekendy Boże Ciało i m
ajowy
kwiecień, maj, czerwiec
Śniadanie 17 zł od osoby 15 zł od osoby
Obiadokolacja 25 zł od osoby 20 zł od osoby
Uroczysta kolacja *  80 zł od osoby 70 zł od osoby
Wieczór Góralski ** 80 zł od osoby 70 zł od osoby
Grill *** 60 zł od osoby 50 zł od osoby
Suchy prowiant **** 12 zł od osoby 12 zł od osoby

 

 

* Uroczysta kolacja: żurek z jajkiem, karczek z grilla, ziemniaki zapiekane, kapusta zasmażana, ciasto, owoce, zimne napoje, zimna płyta, sałatka z pieczarek, galaretka z kurczaka, śledź w oleju, smalec ze skwarkami, oscypek, korbacze, bundz, strogonow, barszczyk z krokietem, kawa, herbata.

 

** Wieczór Góralski w szałasie regionalnym: kwaśnica z żeberkiem, placek po zbójnicku, surówka z ogórka kiszonego, selera, zimna płyta, ciasto, owoce, sałatka jarzynowa, smalec ze skwarkami, oscypek, korbacze, szaszłyk, ryż, barszczyk z krokietem, zimne napoje, kawa, herbata.

 

*** Grill: żurek z jajkiem, karczek z grilla, ziemniaki zapiekane, kapusta zasmażana, kiełbaska z grilla, boczek z grilla, kaszanka z grilla, smalec ze skwarkami, oscypek, korbacze, ogórek kiszony,kawa, herbata.

 

**** Suchy prowiant: - dwie bułki (jedna z żółtym serem, druga z szynką), drożdżówka z marmoladą, woda mineralna niegazowana 0,5L, owoc jabłko.

 

 

Za dodadkową dopłatą:

  • DJ:  600 zł
  • Beczka piwa 30L: 350 zł
  • Beczka piwa 50L: 500 zł
  • Prosiak pieczony: 750 zł
  • Szynka pieczona: 450 zł
  • Kapela góralska 3 godziny: 700 zł
  • Kulig saniami 4 osobowymi na Toporową Cyrlę, ognisko w lesie z pieczeniem kiełbasek, wino grzane, herbata, ogórek kiszony, papryka, musztarda, ketchup, pieczywo:
    50 zł od osoby
  • Kulig wozami 12 osobowymi na Toporową Cyrlę, ognisko w lesie z pieczeniem kiełbasek, wino grzane, herbata, ogórek kiszony, papryka, musztarda, ketchup, pieczywo:
    50 zł od osoby (gdy nie ma śniegu)


PRZYKŁADOWE MENU

 

Śniadanie bufet szwedzki:

  • mleko, płatki, twarożek ze szczypiorkiem, jajko w majonezie, 3 rodzaje wędlin, ser żółty, serek topiony, jajecznica na szynce, pomidory, ogórek zielony, masło dżem, pieczywo,herbata, kawa.

Obiad:

  • zupa pomidorowa, pieczeń w sosie własnym, ziemniaki, zestaw surówek, kompot, szarlotka 
  • rosół z makaronem, udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z pekińskiej, kompot, galaretka z owocami bita śmietaną 
  • zupa grzybowa, filet z kurczaka, ziemniaki surówka z marchwi i selera, kompot, owoc banan 

 
DODATKOWE INFORMACJE

  • Do wszystkich cen należy doliczyć opłatę klimatyczną w wysokości 1,50 PLN od osoby za dzień. Zastrzegamy sobie możliwość zmiany cen
  • Doba rozpoczyna się od godziny 16:00, kończy się o godzinie 10:00
  • Pobyt rozpoczynamy obiadokolacją,  kończymy  śniadaniem
  • Sprzedajemy pobyty tylko z pełnym wyżywieniem
  • Bezpłatnie: tenis stołowy, plac zabaw w ogrodzie, parking monitorowany, niestrzeżony, bezpłatny , boiska sportowe
  • Obiekt przyjazny osobom "sprawnym inaczej" (winda, podjazdy)
  • Konferencje, szkolenia, spotkania integracyjne, imprezy okolicznościowe  oraz  grupy zorganizowane, wycieczki szkolne, kolonie letnie, zimowiska, zielone szkoły - ceny do uzgodnienia

 
Posiadamy własną wypożyczalnię rowerów        
1 doba 30,00 PLN 
powyżej jednej doby 25,00 PLN

 
PŁATNOŚCI

  • Zaliczka 30% całości pobytu.
  • Termin wpłaty zaliczki wyznacza recepcja. 
  • Dopłata za pobyt następuje w dzień przyjazdu.
  • W terminie krótszym niż 21 dni przed przyjazdem nie dokonujemy zwrotu zadatku

 
F.H.U. "Angelika" s.c.
Trebunia Anna, Trebunia Andrzej
ul. Budzowa 3b
34-531 Murzasichle
Nr rachunku: 11 1240 5165 1111 0010 3447 4492


W treści przelewu lub przekazu należy wpisać:
imię i nazwisko osoby rezerwującej pobyt  

« powrót do listy